Säljare

På Evisera hjälper vi våra kunder att hitta nya kontakter och göra fler affärer med hjälp av vår smarta digitala tjänst som vi nu behöver ytterligare en säljare till. Vår lösning är en sälj- och marknadstjänst som är direkt lönsam för kunden och som därför tas emot med stort intresse av de företag vi kontaktar.

Vi har marknadens bästa lösning inom vårt segment och nu skall vi växla upp vår försäljning!

Vi erbjuder

Utvecklande arbete
Goda medarbetare, trevlig miljö
Kompetens­utveckling
Utvecklas i din roll som säljare
Karriär­möjlighet
I ett växande företag
Bra onboarding
Kom igång och sälj/tjäna direkt!
Bra
grundlön
Du kommer tjäna mer
Attraktiv provision
Möjlighet att tjäna riktigt bra

Din roll

Som säljare hos Evisera blir du en viktig del av vårt team med stora möjligheter i en växande marknad! I din roll är du ansvarig för hela säljprocessen, från första kontakt till avslut. Ditt fokus är att sälja vår innovativa, smarta lösning till kunder primärt inom Sverige, där du för dialogen med personer i ledande befattning. I rollen ingår att demonstrera fördelarna med vår innovativa lösning via digitala demos, samt uppföljning efter affär för att säkerställa att kunden kommit igång på ett bra sätt. Även om du bär huvudansvaret för hela säljprocessen har du alltid ett engagerat personligt säljstöd vid din sida för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i din roll. 

Vi söker

Du drivs av att uppnå bra resultat! Din målmedvetenhet är en av dina främsta egenskaper och du strävar mot att vässa din kompetens inom försäljning. En nyfikenhet och en serviceinriktad inställning är egenskaper som gör att du kommer trivas och lyckas i den här rollen.

Kvalifikationer

  • Envis vinnartyp med ödmjuk framtoning
  • Bra på att uttrycka dig i tal och skrift
  • Självgående och ansvarstagande
  • Positiv inställning
  • Resultatinriktad
  • Social kompetens
  • Tidigare säljerfarenhet är meriterande

Är du vår nästa medarbetare? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök idag

Vi önskar tillsätta tjänsten snarast, så vänta inte med din ansökan!

    Ladda upp CV