Evisera ger information om

  • Vilka som besöker er webbplats som ni kan sälja till
  • Vilka av era produkter eller tjänster som kunden är intresserad av
  • Exakt vilka sidor som kunden tittat på samt hur länge
  • Hur intresset från kunden har sett ut en månad tillbaka i tiden
  • Kundens namn och kontaktuppgifter
  • Hur kunder gör för att hitta till er webbplats samt vilka delar av webbplatsen som ni kan behöva uppdatera
  • Uppdateringar på konkurrenters/leverantörers/medias webbplatser

Vem är intresserad?

Evisera visar vem som är intresserad av era produkter tillsammans med besökarens kontaktuppgifter så att ni snabbt och enkelt kan ta kontakt och öka er försäljning!

Hur stort intresse?

Evisera visar hur stort intresse besökaren har av era produkter, hur många besök just den besökaren gjort samt vilka produkter som är de mest intressanta för besökaren.

Vad sökte man efter?

Ni ser vad den specifika besökaren sökt efter och ibland även hur sökningen på Google såg ut och kan då även se vilka tänkbara konkurrenter som kan ha besökts samt hur bra er webbplats syns på sökmotorerna för det aktuella sökordet.

Är man riktigt intresserad?

Evisera visar även vilka pdf-filer som kunden valt att ladda ner – ett mycket tydligt sätt att se om besökaren är verkligt intresserad. En besökare som laddar ner en PDF med produktinformation har ett stort intresse och kan med stor sannolikhet bli en kund till er.

Delegera och följ upp

Ni kan enkelt markera intressanta besökare i rapporten och maila dom vidare till en säljare för att kontakta kunden. Bifoga filer för att skicka produktblad, tidigare offerter etc. samtidigt. Ett smidigt sätt att följa upp att säljarna tar kontakt ingår.

Se vem personen är!

I vissa fall kan vi till och med gå ner på personnivå och visa vem på företaget det var som gjorde besöket. Kontakta oss så berättar vi hur det går till!

Konkurrentbevakning

Ange vilka konkurrenters webbplatser ni vill bevaka och få information om uppdateringar praktiskt tillsammans med rapporten från Evisera. Håll t.ex. koll på konkurrenters produktutbud eller personalförändringar.

Exkludera besökare

Som användare av Evisera kan man vilja att systemet automatiskt tar bort besökare som man inte är intresserad av från rapportlistan. Det kan t.ex. vara besök på webbplatsen från den egna organisationen.

Installation

Evisera kopplas lätt till er webbplats genom att ett enkelt s.k. script läggs på er webbplats. Antingen gör ni enkelt själva med vår tydliga instruktion eller så gör vi det gratis åt er. Vi hjälper er mer än gärna!

Leverans och service

Besöksrapporten med era leads levereras som en länk i ett mail varje dag. Ni kan själva när som helst ändra hur ofta ni önskar få er besöksrapport levererad. Som kund hos oss har ni ett abonnemang där all uppdatering, support och service ingår. Inga oförutsedda kostnader.

Vem är intresserad?

Evisera visar vem som är intresserad av era produkter och kontaktuppgifterna till besökaren, så att ni snabbt och enkelt kan ta kontakt och öka er försäljning!

Hur stort intresse?

Vi visar hur stort intresse besökaren har av era produkter, hur många besök just den besökaren gjort den senaste månaden och vilka produkter som varit mest intressanta.

Kontakta oss

Om ni har frågor kring rapporten eller hur ni ska kontakta leads, tveka inte att ta kontakt.

Kontakta oss