Om oss

Av säljare för säljare

Vi vågar säga att vi verkligen kan försäljning! Våra medarbetare har jobbat med snart sagt alla typer av försäljning företag emellan (B2B).

Vårt mål har hela tiden varit att göra en så enkel lösning som möjligt. Ju enklare desto bättre. Vi säger att Evisera är det enklaste sättet att hitta leads på! Inga inställningar, inga krångliga installationer. Men ändå så bra att det passar såväl små som stora företag. Vi är övertygade om att det passar även er!

Varmt välkommen att prata om försäljning med oss!

Vi hade ett problem

2004 jobbade vi som idag arbetar med Evisera med försäljning i en helt annan verksamhet och vi hade ett problem: Hur kan vi hitta nya tänkbara kunder att kontakta? Vem behöver våra produkter och tjänster idag?

Det var för dyrt och för svårt att ringa s.k. kalla samtal för att hitta nya kunder. Det var för långsamt att marknadsföra sig genom traditionella kanaler som mässor och personliga besök enbart. Vi behövde bli effektivare, snabbare, lönsammare och det gärna omgående.

Vi hittade en lösning

Vi hade en webbplats med bra innehåll och som beskrev våra produkter på ett bra sätt. Och som dessutom kostat en hel del att skapa. Borde vi inte kunna använda den bättre? Borde vi inte kunna ta vara på dom besökare som på eget initiativ faktiskt tagit sig till vår webbplats och som själva visar att dom är intresserade av vad vi erbjuder? Vi tyckte alla att det var en bra ide´ och började leta efter något som kunde lösa detta.

Det vi hittade var t.ex. Google Analytics men det är bara ett statistikverktyg och det ger inget om man verkligen vill se vad varje enskild besökare är intresserad av. Och just det behövde vi veta för att kunna kontakta besökaren.

Utifrån vårt eget behov av att hitta kunder skapade vi därför en enkel lösning som “bemannade” webbplatsen och som visade vilken produkt varje enskild besökare var intresserad av och som plockade fram besökarens kontaktuppgifter så att vi kunde ringa dom. Sagt och gjort, första versionen av Evisera skapades och vi upptäckte snart att vi tänkt helt rätt. Det var (och är) otroligt effektivt att kontakta kunder som du redan vet är intresserad av dina produkter.

Sen då?

Så småningom spred sig iden till kunder, leverantörer och andra som frågade om även dom kunde få använda lösningen och vi förstod att detta var en bra lösning för många andra företag för att hitta kunder. Sagt och gjort (igen). Vi fick våra första kunder och Evisera fick ett eget bolag och en ny verksamhet tog fart.


Kontakta oss

Om ni har frågor kring rapporten eller hur ni ska kontakta leads, tveka inte att ta kontakt.

Kontakta oss