Leads strategi

Hjälp hela vägen till order!

Ni inser säkert vilken potential det finns i Internet och att de flesta som söker efter produkter eller tjänster idag gör det via nätet. Men det räcker inte att bara en bra webbplats för att få rätt förfrågningar och bra leads att jobba med.

Nyttan av er närvaro på Internet är som en kedja av delar:

  • Intresse/sökbarhet: Att ni syns på Google när intresserade kunder söker efter produkter som ni kan erbjuda.
  • Webbplats/innehåll: När en intresserad tänkbar kund hittat er webbplats är det viktigt att den fyller sitt syfte och ger den information som ni vill ge besökaren.
  • Spårbarhet/sälj: Se vem som besöker er webb och vad dom sökt efter. Se deras kontaktuppgifter och kontakta dom ni vill sälja till. Det är ju först då webbplatsen fyller sitt syfte, att ge er försäljning och resultat!

Vår specialitet är att se till att er närvaro på internet verkligen betalar sig. Att all energi och alla pengar ni lagt på er webbplats verkligen ger er order i slutänden.

Det kan vara svårt att veta hur man skall agera på nätet. Skall man annonsera med Google? Skall man köpa tjänster för SEO/ sökoptimering? Vad ger det egentligen? Skall vi göra en ny webbplats? Hur skall vi få besökarna att höra av sig? Kan vi kontakta dom och hur gör vi det?  Osv.

Vi kan verkligen hjälpa er att få fler order!
Berätta för oss vem ni vill ha som kund och vad ni helst vill sälja så skall vi se till att ni får de leads som ger er möjlighet att göra de affärer ni helst vill göra!


Ta hjälp av vår kunskap

Kontakta oss gärna för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till.

Kontakta oss