Mötesbokning

Mötesbokning – vi bokar säljmöten av era leads!

Med utgångspunkt i dom leads ni får i Evisera kundrapport bestämmer ni vilka leads som är intressanta att kontakta. Vi tar sedan den första kontakten och bokar säljmöten åt er utefter era önskemål. Vi ser till att ni får verklig affärsnytta av era leads. Och vi tar bara betalt om det blir resultat!

Vi kan försäljning och vi kan leadshantering. Vi vet hur man gör en bra och trovärdig första kontakt, kvalificerar en kund och bokar rätt möte. Många säljare har ett visst motstånd att ringa en helt ny kontakt, eller så hinner man helt enkelt inte. Vi ser till att det blir gjort!

Tar man inte den första kontakten så blir det aldrig en order, varken liten eller stor. Låt oss därför göra det åt er. Vi har personal med 20 års erfarenhet av denna typ av tjänst och med rätt samtalsmanus och en förståelse för ert koncept och produkter/tjänster kommer vi mycket långt.

Vi har under många år framgångsrikt bokat möten för både konsulttjänster och teknisk avancerade produkter och allt däremellan. Vi förstår vikten av att göra detta på ett seriöst och balanserat sätt. Och vi är lika måna som ni om att detta blir bra och ger resultat då vi bara tar betalt vid resultat.


Kontakta oss

Låt oss berätta mer och lyssna på era önskemål!

Kontakta oss